Mladi
igrači


Tisuće mladih sanja o tome da postanu profesionalni nogometaši – malo njih uspije! Mi smo bili u istoj situaciji, znamo o čemu je riječ i koliko je truda i svega ostalog potrebno za uspjeh. Mi ne stvaramo nogometaše, ali svakako usmjeravamo i vodimo ka ispunjenju glavnog cilja. Imamo stalnu i dobru komunikaciju s klubovima i trenerima po pitanju razvoja karijere naših klijenata. Također smo na raspolaganju roditeljima i obitelji kojima je potrebna potpora i razumijevanje.

Etablirani
igračiZbog toga što smo igrali u najjačim klubovima i ligama svijeta, kao sto su Primera, Bundesliga, Premiership, Seria A i sami znamo koliko je teško postići ciljani uspjeh kao i zadržati se na tom nivou. Zato smo okupili vodeći tim stručnjaka na raspolaganju profesionalnom nogometašu i u međunarodnoj karijeri. Mi vodimo pregovore i brigu o novom i produženju postojećeg ugovora. Ugovorni vanjski suradnici vode brigu o financijskim i poreznim pitanjima, kao i o marketingu/PR. Sve, kako bi se igrač mogao posvetiti nogometu, u sigurnosti i uvjerenju da je sve ostalo u dobrim rukama.

Nogometni
klubovi


Nogomet je danas globalna industrija, stoga postoji potreba nogometnih klubova za povjerljivim i stručnim savjetovanjem. BGM Sport nudi cijeli niz usluga scouting-a i pregovora, ugovaranja, pravnih savjeta te svega ostalog potrebnog klubovima da pronađu odgovarajućeg igrača za kojim tragaju. Isto vrijedi i za plasman igrača u druge klubove, posebno u inozemstvo.